nova urbana scena

[VIDEO] Simpatična Elena vlastitom pjesmom oduševila žiri Supertalenta; Maja Šuput: ‘Ovo je baš dobra, dobra, dobra pjesma’

07.11.2021 u 23:32

Bionic
Reading

U večerašnjem izdanju talent showa Supertalent nastupilo je nekoliko više ili manje uspješnih kandidata, no simpatična 19-godišnjakinja Elena Naperotić oborila je žiri s nogu

Kako donosi Jutarnji, osvježenje na pozornici večerašnjeg izdanja emisije ‘Supetalenta’ bila je i vesela 19-godišnjakinja Elena Naperotić.

Elena se već neko vrijeme bavi glazbom, a u večerašnjem izdanju Supertalenta izvela je svoju pjesmu i to jedinu koju je ikada napisala na hrvatskom jeziku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: NovaTV

‘Pjesma ti je prekrasna, bar dobra, dobra, dobra pjesma, poručila joj je Maja Šuput.

‘Imaš jako zanimljiv glas i zvuči mi iskreno, neka tvoja iskrena priča, kao nešto što ti stvarno imaš potrebu podijeliti s nekim tko sluša i to mi se jako sviđa’, rekao je Janko Popović Volarić.

Ponekad je potrebno malo više znanja da bi se, u ovom tvom slučaju, mogla slušati sirova glazba, ja ću to tako nazvati. To je pjesma koja nije ništa hiper producirana, meni se baš zbog toga i svidjela. Ova energija zaslužuje biti na pozornici’, komentirala je Martina Tomčić.

  • +5
Maja Šuput Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT