uživali u spektaklu

U njegovom naručju blista: Tia Jurčić pozirala na Super Bowlu s bivšom NBA zvijezdom

12.02.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Nakon razvoda od Maria Mamića, pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića otišla u SAD gdje je i ranije živjela. Ondje je navodno svoju ljubavnu sreću pronašla u zagrljaju NBA legende Kennyja Smitha. S njim je dočekala Novu godinu, a sada je hodočastila i na najveći događaj 2024. - Super Bowl

I premda službeno nije potvrdila vezu sa 58-godišnjakom, šuškanja da su u vezi Tia Jurčić dodatno je potpirila i svojom najnovijom objavom i to sa Super Bowla na kojoj pozira u zagrljaju bivše NBA zvijezde i sportskog komentatora Kennyja Smitha.

Inače samozatajna, 39-godišnja Tia očigledno ne želi sakriti koliko uživa u društvu bivšeg NBA igrača koji se dva puta ženio i ima dvoje djece iz prvog braka. S manekenkom Gwendolyn Osborne također ima dvoje djece. Rastali su se 2018. godine. Smith je nakon igračke karijere postao omiljeno TV lice. Radi na emisiji 'Inside the NBA', koja je osvojila sportsku nagradu Emmy za najbolju studijsku emisiju.

Tia i Mario Mamić su, nakon nešto više od šest godina braka, odlučili svatko krenuti svojim putem u prosincu 2023. godine. Prije njega je, podsjetimo, bila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina. S bivšim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima. Slobodna Dalmacija je dobila kratki komentar od bivšeg ministra gospodarstva, Ljube Jurčića. 'Ne znam jesu li u vezi, ona je vrlo društvena osoba, često mi šalje fotografije iz izlazaka', rekao je kratko.

  • +2
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL