ŠTO IM JE PRESUDILO?

Nakon šest godina braka razvode se Tia i Mario Mamić

12.12.2023 u 11:20

Bionic
Reading

Iako su svih ovih godina izgledali kao skladan par, koji je svoj privatni život držao podalje od javnosti i medija, trudeći se maksimalno zaštititi svoju djecu, brak Tije i Maria Mamića ipak nije uspio

'Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima', stoji to u priopćenju koje je magazin Story dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u ime Marija Mamića.

Malo je reći da je ova vijest iznenadila javnost, ponajviše jer su tijekom nešto više od šest godine braka Tia i Mario Mamić odavali da su u skladnom odnosu, no, kako piše Story, uskoro bivši supružnici ostaju u dobrim odnosima, iako su odlučili krenuti svatko svojim putem.

Tia Mamić i Mario Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pokćerka ekonomista i političara Ljube Jurčića, Tia, bila je od 2017. godine u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem. Nakon ljubavi rođene na otoku Pagu, vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika.

I Tia i Mario iza sebe već imaju brak. Tia je tako prije bila u petogodišnjem braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Domenicka, dok je Mario Mamić u braku s bivšom televizijskom voditeljicom Monikom Kravić, danas Olujić, dobio sinove Jakova i Josipa.