imaju dva braka iza sebe

Tia Jurčić nakon Marija Mamića navodno ljubi slavnog sportaša: Evo tko je on

04.01.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Vijest da se pokćerka ekonomista i političara Ljube Jurčića rastaje od sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića krajem godine je iznenadila javnost. Ponajviše jer su tijekom nešto više od šest godine braka odavali da su u skladnom odnosu. Ona je, čini se, krenula dalje

Nakon razvoda od Marija Mamića otišla u Ameriku, a navodno bi tamo trebala ostati dulje, doznaje Story. Na Instagramu je promijenila prezime, odnosno vratila svoje djevojačko, a onda je uslijedilo novo iznenađenje.

Novu godinu je dočekala sa sportskom legendom, Kennyjem Smithom što je pokazala na svom Instagram profilu.

Na fotografijama ih se može vidjeti kako prisno poziraju i smiješe se, a Tia na sebi nosi haljinu leopard uzorka s prorezom, a on elegantno tamnoplavo odijelo. '2024', toji u opisu objave Tije Jurčić. Sudeći prema komentarima njezinih pratitelja, mnogi vjeruju da je riječ o novoj ljubavi.

O NJIMA SE GOVORILO

Kao iz bajke: Glamurozna i raskošna vjenčanja koja su obilježila 2017.

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Mamića bila je u braku s Chrisom Warrenom, također košarkašem. Upoznali su se 2007. godine, a vjenčali su se u proljeće 2010. Tia je 2011. rodila njihovog zajedničkog sina Domenica.

No mnoge sada zanima tko je zgodni sportaš s kojim se trenutno viđa i je li riječ o novoj vezi ili tek prijateljstvu. Riječ je o američkom sportskom komentatoru i bivšem profesionalnom košarkašu zvanom 'The Jet'. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa. Kenny Smith rođen je u Brooklynu, a odrastao je u Queensu.

Pokazao se i kao glumac u filmu Hustle (2022.), u kojem glume Adam Sandler i Juancho Hernangómez.

Kad je riječ o ljubavnom životu, ženio se dva puta i ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline. Kenny danas radi s Erniejem Johnsonom Jr., Charlesom Barkleyem i Shaquilleom O'Nealom na emisiji 'Inside the NBA', koja je osvojila sportsku nagradu Emmy za izvanrednu studijsku emisiju. Povremeno radi na NBA TV kao analitičar.

Smith je, nakon što se razveo od prve supruge, na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Bili su u braku do 2018. godine. Prošlog ljeta na plaži u Miamiju snimljen je u društvu manekenke Aline Bernardes.