TRENUCI OPUŠTANJA

Švedska Lara Croft sa slavnim suprugom uživa u odmoru iz snova

04.04.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Švedska glumica Alicia Vikander, koju smo upoznali u filmu 'Dankinja' i 'Ex Machina', a ujedno je zvijezda aktualnog hita 'Tomb Raider', nakon svjetske promocije filma otišla je na zasluženi odmor sa suprugom, glumcem Michaelom Fassbenderom

Junakinja novog nastavka akcijskog trilera 'Tomb Raider', Šveđanka Alicia Vikander uživa s novopečenim suprugom Michaelom Fassbenderom na odmoru u toplijim krajevima. Par je prije koji dan stigao u Puerto Vallartu, resort na pacifičkoj obali Meksika, i od tada uživaju u zasluženom odmoru.

Paparazzi su ih snimili tijekom objeda u lokalnom restoranu na plaži, kada su izmijenili i nekoliko poljubaca te nisu skrivali koliko su sretni i zadovoljni.

  • +4
Alicia Vikander i Michael Fassbender Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok slavna brineta uglavnom uživa u sunčanju kraj bazena i dugim šetnjama pješčanim plažama, njezin suprug, s kojim je u listopadu stala pred oltar, uglavnom se može vidjeti na surferskoj daski kako jaše valove.

Nakon prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu prije mjesec dana u Londonu, Vikander i Fassbender sada su se opušteno ponašali i na svom prvom bračnom godišnjem odmoru, unatoč brojnim fotoreporterima koji ih prate u stopu. Nedavno je par započeo zajednički život u Lisabonu, portugalskoj prijestolnici koja postaje sve popularnija među ljudima iz svijeta showbiza.

  • +5
Alicia Vikander i Michael Fassbender Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, 29-godišnjakinja je sve donedavno promovirala novi film u kojem je utjelovila famoznu Laru Croft. Koliko je bilo teško i zahtjevno naslijediti veliku Angelinu Jolie, koju smo nekoć gledali u toj ulozi, i sama Alicia je iskreno priznala. 'Moje grudi nisu tako čvrste i špičaste i ne stoje kao kod prve Lare', našalila se lijepa oskarovka i dodala: 'No imala sam jasnu viziju kako želim odigrati ovaj lik. Kao dijete bila sam velik fan igrice i bez obzira na to što sam bila jako uplašena zbog toga kako ću je odglumiti, naučila sam sve poteze i pokrete.'

  • +6
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia