NAPOKON SKUPA

Lijepa Šveđanka prvi put nakon vjenčanja u javnosti sa suprugom

07.03.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Alicia Vikander, lijepa švedska glumica koju smo upoznali u filmu 'Dankinja' i 'Ex Machina' trenutno promovira svoj najnoviji filmski hit 'Tomb Raider' u kojem je utjelovila akcijsku junakinju Laru Croft u novoj verziji tog filma. Na Londonskoj premijeri filma pojavila se sa suprugom, glumcem Michaelom Fassbenderom i bilo je to prvo njihovo pojavljivanje u javnosti od kada su stali pred oltar

Londonska premijera akcijskog hita 'Tomb Raider' u kojem je dosadašnju junakinju Angelinu Jolie uspješno zamijenila mlada švedska glumica Alicia Vikander bila je izuzetno posebna. Osobito zbog toga što je Alicia na nju stigla u društvu svog novopečenog supruga, glumca Michala Fassbendera.

Bilo je ovo ujedno i prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu od kada su se u listopadu u tajnosti vjenčali. Mladi glumački par inače već neko vrijeme uspješno krije privatni život od očiju javnosti, a zajednički život započeli su u Lisabonu, portugalskoj prijestolnici koja postaje sve popularnija među ljudima iz svijeta showbiza.

  • +5
Alicia Vikander i Michael Fassbender Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je 29-godišnjakinja na premijeri blistala u svilenoj zlatno-žutoj uskoj haljini s cvjetnim uzorkom, njezin voljeni Michael opredijelio se za sivo odijelo i kravatu boje crnog vina u kojem je izgledao fenomenalno. Kao pravi džentlmen, pustio ju je u prvi plan jer ovo je ipak bila njezina večer.

Svestrana glumica već neko vrijeme reda uspjeh za uspjehom, a prije nekoliko dana osvojila je i Oscara za ulogu u filmu 'Dankinja'.

Nedavno je priznala da joj je uloga Lare Croft bila jedna od zahtjevnijih i da je imala određenu tremu i komplekse te kako joj nije bilo lako naslijediti veliku Angelinu Jolie.

  • +3
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

'Trebalo mi je oko četiri mjeseca da dođem u formu, pogotovo jer nikada prije nisam ništa teško dizala. Kao djevojčica pohađala sam balet, zato mi je trener rekao da sam dosta nerazvijena. Ipak uspjela sam dobiti mišiće. Onda sam se bojala da će mi oni ostati zauvijek, ali nakon tri tjedna bez treninga sve je to splasnulo', rekla je lijepa Alicia.