idealno za dekicu i kokice

Ne gledaju vam se božićni filmovi? Barbara Kolar ima zanimljiv popis preporuka

22.12.2023 u 17:40

Bionic
Reading

Božićni su filmovi uvijek jedna od stvari bez kojih je blagdansko razdoblje nezamislivo, no ne vole svi gledati te većinom stereotipne sadržaje koji se cijelog prosinca vrte na televizijskim kanalima. Popis koji bi vam nesumnjivo mogao ispuniti vikend i odmaknuti vas od sveprisutnih blagdanskih sadržaja dala nam je mnogima najomiljenija dama s malih ekrana

'Moram priznati da pred TV najčešće sjedam (ili liježem, da budem iskrenija) prilično umorna, tako da uglavnom biram sadržaje za opuštanje ili, kako volim reći, za 'dodatni set noževa' - gledam mahom kulinarske emisije, krimi serije i trilere', rekla nam je Barbara Kolar.

Eva Longoria searching for Mexico (24 Kitchen)

Što se 'jestivih' tema tiče, zapravo volim dobar putopis u koji je onda uklopljena i ta gastronomska komponenta. Jako mi se svidio serijal od šest epizoda 'Eva Longoria searching for Mexico', emitiran jesenas na 24 Kitchen. Eva vrlo šarmantno donosi priče o povijesti, kulturi i specijalitetima pojedinih regija, otkrivajući koliko ono što zovemo meksičkom hranom doista ima veze s autentičnim receptima. Kako je Meksiko velika zemlja sastavljena od 32 savezne države, nadam se da će serijal imati i drugu sezonu jer je u ovoj prvoj bilo doista fascinantno vidjeti koliko je živopisno i različito ovih šest koje je posjetila. Moj osobni favorit - Yucatan.

Izvor: Društvene mreže

Male laži (Big Little Lies), HBO

Serija 'Big Little Lies' (Male laži) emitirana je 2017., a premijerno su epizode izlazile ponedjeljkom. Svaki put bih se potrudila biti u 20 sati pred televizorom. Ni inače nisam od bingeanja, a ovo mi je bio baš neki ritual. Serija je snimljena prema romanu Liane Moriarty iz 2014. i mene je baš oduševila. Sjajna glumačka postava, predivno snimljeno, zanimljivo i napeto. Usput rečeno, postoji i druga sezona, ali ni uz karizmatičnu Meryl Streep nije mi bila toliko dobra kao prva.

Izvor: Društvene mreže

Rebecca

Obožavam dobre trilere! Vjerojatno bih mogla nabrojiti bar 10 naslova koji su mi se svidjeli zadnjih godina, ali evo, odabrat ću klasik jer je Alfred Hitchcock ipak tata i kralj 'napetica'. Iz nekog, ne potpuno mi dokučivog razloga njegova ekranizacija romana Daphne du Maurier iz 1940. meni je do današnjeg dana ostala jedan od najdražih filmova uopće.

Izvor: Društvene mreže