VJEČNA MLADOLIKOST

Barbara Kolar objavila selfie, a fanovi joj poručuju: 'Predivna si uvijek jer se ne fotošopiraš'

20.12.2023 u 13:46

Bionic
Reading

Naša voditeljica, koja već godinama oduševljava putem malih ekrana, kako elokventnošću i nonšalantnošću tako i pojavom, u posljednje vrijeme dobiva samo komplimente javnosti. Svaka njezina fotografija na društvenim mrežama izazove oduševljenje

'Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih fotografija', napisala je Barbara Kolar pored friško objavljene galerije fotografija.

Popularna radijska i televizijska voditeljica, zaradila je brojne pozitivne komentare. 'Volim tvoj osmjeh!', poručila joj je Martina Tomčić Moskaljov. 'Predivna! Ali meni si predivna uvijek, baš zato jer se ne fotošopiraš, 'Jako lijepo našminkana, vi ste Barbara i jako zgodna žena'. 'Meni top, frizura, šminka. Najbolja naša voditeljica', 'Divna si, miljama ispred svih', 'Opet stavila sliku od prije 15 godina', tepaju joj znani i neznani pratitelji.

Barbara je ranije izjavila da se 'žene po njezinom mišljenju više opterećuju komentarima o fizičkom izgledu jer mu i posvećuju veću pažnju od muškaraca'. Nikad ne koristi aplikacije i filtere za 'popravljanje' i uljepšavanje na društvenim mrežama. Omiljena voditeljica odavno je odlučila da neće skrivati svoje sitne nedostatke te promjene koje život nos. Pristalica je ideala prirodne ljepote.

Gledatelji je osim u emisiji 'Kod nas doma' mogu pratiti i u božićnom serijalu 'Božić velikih želja'.

  • +32
Božićni program HTV-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT