CAROLE I MICHAEL MIDDLETON

Na njih uvijek može računati: U teškoj borbi oni su najveća podrška Kate Middleton

28.03.2024 u 09:40

Bionic
Reading

U danima kada mora biti fokusirana na svoje ozdravljenje, Kate Middleton sretna je što su joj u svakom trenutku na raspolaganju njezini roditelji Carole i Michael Middleton, koji su sve svoje obveze stavili po strani kako bi mogli pomoći svojoj najstarijoj kćerki u njezinoj borbi s karcinomom

Nakon dobivene dijagnoze, princeza od Walesa posvetila se svom ozdravljenju. Kako je i sama otkrila u video poruci, već je počela uzimati preventivnu kemoterapiju, a ono što joj je najvažnije u svemu je da njezina djeca, George, Charlotte i Louis, čim manje osjete brige cijele obitelji.

Upravo zbog toga Kate Middleton ima na raspolaganju 'cijelu vojsku' članova svoje obitelji, a najveća podrška u svemu, uz princa Williama, zasigurno su joj njezini roditelji, Carole i Michael Middleton, te sestra i brat, Pippa i James. Njezini roditelji na sebe su preuzeli i obavezu vožnje u školu i iz škole svojih unuka, a tu su i ako treba zbog bilo čega 'uskočiti'.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Kate ima blizak krug prijatelja, osobito u Norfolku, gdje joj žive najbliži prijatelji. No, mislim da su joj najveća podrška u životu njezini roditelji, brat James i sestra Pippa', rekla je Katie Nicholl, novinarka koja prati sve vezano uz kraljevsku obitelj.

'Iako ih nemamo prilike često vidjeti zajedno u javnosti, oni su tu, rade sve iz sjene. Oni su apsolutni temelj.'

Kate Middleton nikada nije krila koliko je vezana uz roditelje, brata i sestru, a njezin brat James to je pokazao u emotivnoj objavi na Instagramu, gdje je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva i uz to poruku:

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

'Tijekom godina, zajedno smo prebrodili puno toga. Kao obitelj, i ovo ćemo prebroditi.'

Kako je rekla Katie Nicholl, Kateinim roditeljima bila je donekle olakšavajuća okolnost što je njihovoj kćeri karcinom otkriven u ranoj fazi te se osjećaju, koliko mogu, smireni zbog činjenice da je riječ o preventivnoj kemoterapiji.

'Catherine će imati najbolje liječnike na svijetu, stoga je u sigurnim rukama. Carole i Michael su oduvijek bili nevjerojatno jak par i vrlo prizeman... Ono što je sada njihova misija je da okupe obitelj i budu tu za njih i to ne samo za Williama i Kate, već i za unuke', dodala je Nicholl.