JAMES MIDDLETON

Oglasio se i brat Kate Middleton: 'Zajedno smo prebrodili puno toga. I ovo ćemo'

22.03.2024 u 22:02

Bionic
Reading

Nakon što je Kate Middleton objavila video u kojem je s javnosti podijelila da je razlog njezinog izbivanja zapravo dijagnoza karcinoma, na Instagramu se oglasio i njezin mlađi brat James Middleton, objavivši njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva

'Tijekom godina, zajedno smo prebrodili puno toga. Kao obitelj, i ovo ćemo prebroditi', poruka je to mlađeg brata Kate Middleton, Jamesa Middletona, koja nakon njezine video poruke danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

James je uz to objavio i fotografiju na kojoj su on i Kate sretni i nasmijani kao djeca, sudeći po ruksacima na leđima i okolini, snimljeni na nekom obiteljskom izletu.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Nije nepoznanica da su njih dvoje, baš kao i cijela obitelj Middleton iznimno povezani, a s godinama su se povezali i s ostalim članovima kraljevske obitelji.

No, veza Jamesa i Kate još je jača kada se zna da ga je svojedobno, kada se borio s depresijom, spasila odvevši ga na psihijatrijsko liječenje.

'Ništa nisam mogao raditi, nisam mogao spavati, čitati, jesti… Povukao sam se u sebe. Mislim da sam tada, prije nekoliko godina, dosegao najnižu točku u životu’, rekao je prije nekoliko godina James Middleton koji je u međuvremenu s Alizée Thevenet zasnovao obitelj te je u listopadu prošle godine dobio i prvo dijete, sina.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia