LARSA PIPPEN I MARCUS JORDAN

Ljubavi su dali novu šansu: Bivša supruga prijatelja ipak bi mogla postati Jordanova snaha

15.02.2024 u 13:15

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što je javnost doznala da su prekinuli, čini se kako su Larsa Pippen i Marcus Jordan odlučili svojoj ljubavi ipak dati novu šansu. Dokaz tomu je i da se ponovno međusobno prate na Instagramu, a zajedno su snimljeni i za Valentinovo

Larsa Pippen i Marcus Jordan ponovno su se zapratili na Instagramu, što bi značilo da su nakon kratkog prekida odlučili ipak pokušati još jednom. 49-godišnja zvijezda reality showa 'Real Housewives of Miami' i 33-godišnji sin legendarnog Michaela Jordana zapratili su se na samo Valentinovo, a snimljeni su zajedno u dućanu 'Trias Flowers & Gifts' u Miamiju.

Par se nije pokušao sakriti od znatiželjnih pogleda dok su stajali u redu zajedno s ostalim kupcima. Iako su, sudeći po objavama Larse Pippen na Instagramu, u kojima je jasno dala do znanja da ju je Jordan svojim ponašanjem razočarao, mnogi sumnjali u to da bi se mogli pomiriti, to se ipak dogodilo.

  • +2
Marcus Jordan i Larsa Pippen Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najbolje od svega je što je par, prema saznanju dobro upućenog izvora, Jordan i Larsa navodno će svoje vjenčanje obaviti pred očima javnosti i to u novoj reality seriji koju bi trebao odraditi streaming servis Peacock.

ZAJEDNO NA ODMORU

Veza Larse Pippen i Marcusa Jordana i dalje traje iako su svi, pa i Jordan, protiv njih

Pogledaj galeriju

Posljednjih se dana naveliko pričalo o njihovom prekidu, kao i o razlozima istog. Kao najveći razlog mnogi su naveli veliku razliku u godinama, ali i različite želje - dok Marcus Jordan želi djecu, Larsa ima četvero djece s bivšim suprugom Scottiejem Pippenom, stoga o tome više ni ne razmišlja.

No, navodno je i veliki razdor unio i Marcusov otac Michael Jordan koji je, kažu, veliki protivnik njihove veze.