SVJEDOK NA VJENČANJU

Hoće li Michael Jordan pristati na ovaj suludi zahtjev svoga sina?

30.01.2024 u 14:41

Bionic
Reading

Marcus Jordan i Larsa Pippen trenutno su u Parizu gdje, ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, traže zaručničko prstenje kako bi uskoro mogli i ozakoniti svoju ljubavnu vezu

Detalji ljubavne veze 32-godišnjeg Marcusa Jordana i 49-godišnje Larse Pippen ne prestaju zabavljati javnost, osobito dijelovi koji uključuju Marcusovog slavnog oca Michaela Jordana i Larsinog bivšeg supruga, ujedno prijatelja NBA legende, Scottieja Pippena.

Marcus i Larsa ovih su dana snimljeni u Parizu, a paparazzi su ih snimili po izlasku iz Hermesovog dućana gdje su, sudeći po vrećici koju je 32-godišnjak kao pravi kavalir nosio, ostavili popriličan iznos.

  • +2
Marcus Jordan i Larsa Pippen Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A osim shoppinga po dizajnerskim dućanima, on i njegova Larsa traže i savršeni zaručnički prsten budući da u skoroj budućnosti žele i ozakoniti svoju ljubavnu vezu. Par je inače u vezi od prošlog siječnja i trenutno na veliko pričaju o svom danu iz snova, no točan datum još uvijek nije poznat, kao ni to hoće li Marcusov otac pristati na suludi zahtjev svoga sina.

ZAJEDNO NA ODMORU

Veza Larse Pippen i Marcusa Jordana i dalje traje iako su svi, pa i Jordan, protiv njih

Pogledaj galeriju

Naime, Marcus Jordan želi da mu na njegovom vjenčanju kum bude ni manje ni više nego otac Michael Jordan, koji pak baš i ne odobrava tu vezu. Osim što je Larsa od njegovog sina starija 17 godina, ona je ujedno i bivša supruga njegovog prijatelja i dugogodišnjeg suigrača iz Chicago Bullsa, Scottieja Pippena.

Tijekom jednog od svojih medijskih istupa Marcus je rekao kako je i on sam bio ocu vjenčani kum, kao i svom bratu, pa iz tog razloga želi nastaviti tradiciju.