NE TREBA ČUDITI

Umjesto vjenčanja, hladan tuš: Je li ovo razlog zašto su Larsa Pippen i Jordan prekinuli?

14.02.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Iako su još prije svega nekoliko tjedana po Parizu tražili savršen zaručnički prsten, vezi Larse Pippen i Marcusa Jordana došao je kraj. Iako javno nisu potvrdili, sasvim je dovoljan dokaz da su jedno drugoga otpratili s Instagrama i izbrisala sve zajedničke fotografije

Ako ćemo vjerovati onima upućenima, vezi Larse Pippen i Marcusa Jordana presudila je prvenstveno razlika u godinama. Zvijezda realityja 'Real House of Miami', 49-godišnja Larsa Pippen čak je 16 godina bila starija od sina legendarnog Michaela Jordana, Marcusa, što se očito pokazalo kobnim.

Nakon što je otpratila Marcusa sa Instagrama, izbrisala sve zajedničke fotografije i objavila znakovite poruke kojima je jasno dala do znanja da je ponovno sama, isto je napravio i 33-godišnjak.

  • +2
Marcus Jordan i Larsa Pippen Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oni koji ih dobor poznaju tvrde i da su svemu pridonijela i njihova različita poimanja ljubavi i obitelji, kao i različite vizije budućnosti.

'Bili su zaljubljeni preko ušiju jedno u drugo, no kada je faza zaljubljenosti završila, počeli su shvaćati da im se prioriteti razlikuju', otkrio je izvor i dodao:

ZAJEDNO NA ODMORU

Veza Larse Pippen i Marcusa Jordana i dalje traje iako su svi, pa i Jordan, protiv njih

Pogledaj galeriju

'Razlika u godinama odigrala je glavnu ulogu u njihovom razlazu, a povrh toga, Marcus želi imati djecu, dok se ona želi fokusirati na svoju karijeru i uživati u celebirty statusu. Oboje su imali različite ideje o tome kako treba izgledati njihova obitelj i to je stvorilo mnoge nesuglasice. Iako za propast krive jedno drugoga, oboje su krivi zbog prekida.'

Inače, Larsa Pippen iz braka s legendarnim Scottiejem Pippenom ima četvero djece - Scottyja Jr. (22), Prestona (21), Justina (18) i kćer Sophiju (14).