RODIO SE MARTIN!

Stigle sretne vijesti: U obitelji Enriquea Iglesiasa ponovno se slavi

29.04.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Već ionako velika obitelj latino pjevača Enriquea Iglesiasa od sada je veća za još jednog člana. Prije samo nekoliko dana pjevačeva mlađa sestra Ana Boyer rodila je svoje treće dijete, dječaka kojeg su ona i suprug, španjolski tenisač Fernando Verdasco nazvali Martin

Da je rođen maleni Martin prva se na Instagramu pohvalila njegova teta Tamara Falco, markiza od Griñóna, koja je objavila fotografiju na kojoj u naručju drži usnulog dječaka. Kako bi ipak zadržala dozu privatnosti, sakrila je lice malenog Martina velikim emotikonom srca.

Riječ je o trećem djetetu Fernanda Verdasca i Ane Boyer, mlađe sestre latino pjevača Enriquea Iglesiasa, a sretnom viješću pohvalili su se i sretni roditelji, u zajedničkoj objavi na Instagramu. Tamo su stavili fotografiju s rukama svih članova njihove peteročlane obitelji.

'Dobro nam došao Martine. Tvoja braća i roditelji već te vole više od ičega na svijetu!', stoji pored fotografije. Martin je ujedno i treći sin, nakon Miguela (5) i Matea (3), koji su se posebno razveselili mlađem bratu.

  • +2
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Iako su prije nekoliko mjeseci Ana Boyer i španjolski tenisač Fernando Verdasco potvrdili da im stiže prinova, sve detalje oko trudnoće odlučili su ostaviti za sebe. To zapravo i nije ništa čudno, budući da je i Anin brat, Enrique Iglesias, čuvao u najvećoj tajnosti trudnoće svoje životne partnerice Ane Kurnjikove.

Inače, Ana je Iglesiasova sestra iz drugog braka njihove majke Isabel Preysler i to s Carlosom Falcom, markizom od Griñóna.