LARSA PIPPEN

Jordan će biti sretan: Otpratila ga je s Instagrama, pa izbrisala sve zajedničke fotke

12.02.2024 u 17:04

Bionic
Reading

Iako su nedavno shoppingirali po Parizu i tražili savršen zaručnički prsten, čini se da od vjenčanja neće biti ništa. Kako donose američki mediji, bivša supruga Scottieja, Pippena, Larsa Pippen, otpratila je s Instagrama svog dečka, ujedno sina Michaela Jordana, Marcusa, i izbrisala sve fotografije koje su bile dokaz njihove ljubavi

Nevolje u raju ili? Čini se kako će umjesto planiranja vjenčanja, zvijezda reality showa 'Real Housewives of Miami' i bivša supruga NBA legende Scottie Pippen, 49-godišnja Larsa, morati potražiti novu ljubav.

Šuškanja o prekidu njezine veze sa sinom Michaela Jordana, 33-godišnjim Marcusom krenula su nakon što je ona na svom Instagram Storyju postavila anketu u kojoj je pitala pratitelje 'Trebaju li i vaši prijatelji otpratiti vaše bivše?'

Nakon toga objavila je i video na Storyju u kojem glumac Morgan Freeman govori o tome da uvijek moraš vjerovati 'unutarnjem glasu', a potom je dodala.

'Muškarac kojeg odaberete za partnera utječe na sve u vašem životu. Vaše mentalno zdravlje, vaš duševni mir, ljubav koju osjećate u sebi, vašu sreću, kako se mirite s tragedijama, uspjehom, kako će vaša djeca biti odgajana i puno više od toga. Birajte mudro!'

  • +2
Marcus Jordan i Larsa Pippen Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada se pogleda na njezinu listu pratitelja, jasno je vidljivo da Marcusa Jordana tamo više nema, baš kao ni njihovih zajedničkih fotografija.

Istu stvar na svom je Instagram profilu napravio i Jordan, izbrisavši sve tragove njihove ljubavi i otprativši donedavnu djevojku s ove društvene mreže.

ZAJEDNO NA ODMORU

Veza Larse Pippen i Marcusa Jordana i dalje traje iako su svi, pa i Jordan, protiv njih

Pogledaj galeriju

Ovaj potez sve je iznenadio, osobito jer ništa nije dalo naslutiti da postoje nevolje u raju. Osim što su zajedno krajem prosinca proslavili njegov 33. rođendan, siječanj su proveli u Parizu gdje su uživali u shoppingu po dizajnerskim dućanima, ali i tražeći savršen zaručnički prsten.

Što je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato. No, ono što je jasno kao dan je da će barem Michael Jordan, koji od početka nije odobravao vezu svojeg sina s bivšom suprugom svog prijatelja Scottieja Pippena, trljati ruke od zadovoljstva.