OBITELJSKA DRAMA

Sin Michaela Jordana želi svog oca za kuma usprkos neodobravanju veze s Larsom

01.11.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Larsa Pippen (49), bivša supruga košarkaške zvijezde Scottieja Pippena s kojim se razvela 2021. godine, od jeseni prošle godine je u vezi s 16 godina mlađim sinom NBA legende Michaela Jordana, Marcusom, no time slavni NBA igrač nije oduševljen

Usprkos velikom negodovanju svoga oca Michaela Jordana, Marcus (32) se nada kako će njegov otac ipak pristati biti njegov kum na vjenčanju s Larsom Pippen.

Iako Marcus i Pippen tek trebaju javno objaviti zaruke, 32-godišnjak je otkrio u podcastu 'Pablo Torre Finds Out' da je već dosta razmišljao o tome koga želi da stoji uz njega na taj veliki dan.

'Bio sam kum na Michaelovom vjenčanju i kum na vjenčanju svog brata, tako da ćemo očito nastaviti tradiciju', odgovorio je optimistično Marcus na pitanje o ulozi njegovog slavnog oca ako bi došlo do vjenčanja.

Zasad to baš i nije izgledno budući da je Jordan jasno ranije ove godine dao do znanja kako ne odobrava romansu svog sina s bivšom ženom svog bivšeg suigrača - s kojim je imao turbulentan odnos. Naime, kad su košarkašku legendu ovoga ljeta paparazzi upitali odobrava li sinovu vezu odgovorio je jasno i glasno: 'Ne!'. Tijekom zajedničkih godina provedenih 90-ih godina u Chicago Bullsima, Jordan i Pippen postali su jedan od najuspješnijih i najdominantnijih tandema u NBA povijesti. I dok su na terenu bili savršeni par, kada bi napustili parket, svima je bila vidljiva napetost među njima.

Larsa Pippen je bila u braku sa Scottiejem Pippenom od 1997. te su roditelji četvero djece. Službeno su se razveli u prosincu 2021. nakon tri godine razdvojenosti.

Unatoč tome što su Scottie (58) i Michael (60) zajedno osvojili šest prvenstava, nisu bili u dobrim odnosima što je, osim velike razlike u godinama, razlog što slavni sportaš nije oduševljen novom ljubavi svoga sina.

U međuvremenu je Marcus izjavio kako da bi, ako bi se njega pitalo održao više vjenčanja, a jedno bi bilo samo za obitelj i prijatelje. Par zasad nema konkretan datum.

'Još uvijek razgovaramo o lokacijama i veličini vjenčanja i svim tim stvarima tako da još nije ništa konkretno', dodao je.

Inače, reality zvijezda i sudionica showa 'Real Housewives of Miami' i Marcus prvi put su potaknuli glasine o vezi u jesen 2022. Unatoč tome što su nekoliko mjeseci poricali svoju romansu, konačno su u siječnju ove godine službeno objavili na Instagramu kako su skupa.