LJUBAV NE POBJEĐUJE SVE

Michael Jordan rekao je svoje: Odluku svog sina neće podržati, a jasno je i zašto

06.07.2023 u 08:21

Bionic
Reading

Ne samo da je između Marcusa Jordana i njegove odabranice Larse Pippen razlika od 16 godina, koliko je ona starija od njega, već je vijest o njihovoj vezi tim bombastičnija što se radi o bivšoj supruzi Jordanovog suigrača Scottieja Pippena

Čak da i u nekim najluđim snovima Marcus Jordan pomisli da bi mogao zatražiti od oca dozvolu da pred oltar odvede ljubav svog života, 16 godina stariju Larsu Pippen, odgovor već unaprijed zna - blagoslov legendarnog Michaela Jordana za brak neće dobiti.

Ta vijest zapravo nikoga ne bi ni trebala začuditi je još od rujna 2022., kada su Marcus i Larsa prvi puta viđeni zajedno, Jordan jasno dao do znanja da on njihovu vezu nikada neće odobriti.

Jer ne samo da je između njih razlika od 16 godina, koliko je Larsa starija od Marcusa, već je ona i bivša supruga Scotta Pippena, Jordanovog dugogodišnjeg suigrača u Bullsima. Njih dvojica imala su poprilično kompliciran odnos tijekom svih godina provedenih zajedno na košarkaškom terenu, stoga ova ljubavna priča samo sve dodatno komplicira.

Što uistinu Jordan misli o svemu, otkrio je TMZ u videu snimljenom u trenutku u kojem je košarkaška legenda s društvom i suprugom Yvette Prieto napuštao restoran Matignon u Parizu. Na pitanje paparazza odobrava li vezu 32-godišnjeg sina Marcusa s 48-godišnjom Larsom, Michael se samo grohotom nasmijao.

Na ponovljeno pitanje, Jordan je jasno i glasno rekao: 'Ne!' i dodatno odmahnuo glavom, nakon čega je ušao u osobni automobil.

  • +2
Marcus Jordan i Larsa Pippen Izvor: Profimedia / Autor: Seth Browarnick/StartraksaPhoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Inače, tijekom zajedničkih godina provedenih 90-ih godina u Chicago Bullsima, Jordan i Pippen postali su jedan od najuspješnijih i najdominantnijih tandema u NBA povijesti, a zajedno su osvojili i šest prvenstava. I dok su na terenu bili savršeni par, kada bi napustili parket, svima je bila vidljiva napetost među njima.

Pippen je smatrao da ga se dovoljno ne cijeni, kao i da je, za razliku od Jordana, potplaćen, a sve to dovelo je do tenzija između njih dvojice. Tek je naknadno Jordan priznao ono što je Pippen godinama govorio - da je, za razliku od njega, bio potplaćen.

Iako je tada Pippen odao priznanje Michaelu na tom činu, u svojim memoarima iz 2021. 'Unguarded' nije štedio kritike na dokumentarnu seriju Michaela Jordana 'The Last Dance', smatrajući da je previše pozornosti posvećeno njemu, ne dajući dovoljno pažnje ostalim suigračima.

Scottie Pippen s Larsom je dobio četvero djece - Scottyja Pippena Jr.-a (23), Prestona (21) te blizance Justina i Sophiju (18). Vjenčali su se 1997., dok su zahtjev za razvodom podnijeli 2016. godine.