puna iznenađenja

Haljina koju je nosila Taylor Swift skriva posebno značenje

06.02.2024 u 09:53

Bionic
Reading

O genijalnosti popularne američke glazbenice svjedoče njezine brojne nagrade, ali i kodirane poruke koje nerijetko ostavlja svojim obožavateljima. Elegantno izdanje s dodjele Grammyja gotovo je prošlo bez analize, no mnogi tvrde da se iz bijele haljine može iščitati štošta

Među brojnim statement outfitima koji su jučer prošetali arenom u kojoj se odvijala dodjela nagrada Grammy skriva se i jedan naizgled posve običan. Bijela haljina i crne operne rukavice zvuče kao jedan u nizu svečanijih lookova Taylor Swift, no poznato je da pjevačica svojim obožavateljima nerijetko postavlja zagonetke. Isto je učinila i ovaj put!

Popularna je glazbenica sinoć ispisala povijest, pritom noseći outfit s brojnim porukama.

I dok jedni tvrde da je bijelo-crna kombinacija aluzija na naslovnicu njezina albuma 'Reputation' iz 2017. godine koji je također bio nominiran za Grammy, no drugi tvrde da je riječ o outfitu koji najavljuje album 'The Tortured Poets Department'.

Međutim, neki tvrde da je cijeli outfit pomno promišljen kao odgovor na odnos s bivšim dečkom Joeom Alwynom s kojim je pjevačica bila u vezi šest godina.

  • +7
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: ROBYN BECK / AFP / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Mnoge su njezine pjesme nadahnute upravo tom vezom koja je završila u ožujku 2023. godine, a kao jedan od glavnih razloga navodi se upravo njegovo odbijanje ženidbe. Bijela haljina, prema mišljenju mnogih, upravo je referenca na vjenčanicu koju je Swift toliko željela odjenuti.

'Taylor Swift nosi vjenčanicu kako bi najavila album o muškarcu kojeg je ostavila jer je odbio zaprositi je sljedeća razina ludosti i volim je zbog toga...', napisao je jedan korisnik društvenih mreža uvjeren da je probio kod njezinog stajlinga, dok je drugi zaključio: 'Taylor Swift je stvarno rekla 'budući da se nisi htio udati za mene, nosit ću vjenčanicu na dodjeli Grammyja u noći kad budem najavila album koji sam posvetila tebi svim srcem i dušom.'

DONOSI MU SREĆU

Taylor Swift čestitala Kelceu na pobjedi na najbolji način - strastvenim poljupcima

Pogledaj galeriju

S obzirom da je bijela haljina uistinu najčešće simbol vjenčane haljine, mnogi tu čitaju poveznicu s propalim snovima s bivšim dečkom, no možda je i odgovor na šuškanja o sljedećem koraku odnosa s njezinim novim partnerom Travisom Kelceom.