bila je osupnuta

Celine Dion o ovacijama na dodjeli Grammyja: 'Bilo je vrlo dirljivo'

25.04.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Pojavljivanje pjevačke dive na dodjeli Grammyja 2024. bilo je emotivno. Pop ikona krasi naslovnicu travanjskog izdanje francuskog Voguea a u videu 'Life in Looks' za časopis je prepričala svoje rijetko javno pojavljivanje na dodjeli nagrada u usred svoje borbe s bolešću

'Bilo je vrlo nervozno, ali u isto vrijeme, velika čast', rekla je Celine Dion kada je izašla na pozornicu uz ovacije dok je dodjeljivala nagradu za album godine Taylor Swift za 'Midnights'.

'Ta čarolija. To uzbuđenje. Vidjeti obožavatelje, vidjeti publiku. Ponovno osjetiti show business. To mi je puno značilo', nastavila je i otkrila da je ondje bio i njezin sin René-Charles koji joj je dao podršku. 'Uvijek je vrlo, vrlo dirljivo kada imate ovacije', priznala je.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prisjećajući se izgleda koji je nosila tijekom monumentalnog trenutka - u blijedoružičastu Valentino haljinu i narandžasti kaput za Vogue je rekla: 'Pomislila sam, 'Hoću li moći hodati na pozornici s kaputom?' 'I učinilo mi je da se na trenutak osjećam bolje u tom kaputu, sakrivena od svih tih malih stvari', rekla je.

Nakon njezinog iznenađujućeg emotivnog pojavljivanja na dodjeli Grammyja izvor je za People je rekazao da je 'to za nju bila nevjerojatna noć.' 'Dobro joj je i nadamo se da može nastaviti raditi više i opustiti se', dodao je izvor. Njezin povratak na pozornicu i u oči javnosti došao je nekoliko dana nakon što je superzvijezda najavila svoj novi dokumentarac, 'I Am: Céline Dion' koji će obožavateljima dati intiman pogled na njezin život nakon njezine dijagnoze teške neurološke bolesti koja ju je zadesila.

  • +3
Celine Dion Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT