'thanK you aIMee'

Kim Kardashian reagirala na optužbe Taylor Swift: 'Trebaš nastaviti dalje'

24.04.2024 u 09:33

Bionic
Reading

Taylor Swift nedavno je objavila dugoočekivani album, a dva sata nakon i još jednu poslasticu za obožavatelje! Veliku pozornost privukla je pjesma 'thanK you aIMee' u kojoj se Swift obračunala s Kardashian

Otkako je Taylor Swift objavila pjesmu 'thanK you aIMee' u sklopu svog najnovijeg albuma, reputacija Kim Kardashian itekako je u padu. Na Instagramu bilježi znatan pad broja pratitelja, objave su preplavljene komentarima u kojima korisnici društvenih mreža podržavaju popularnu glazbenicu, a popularna poduzetnica i zvijezda reality showa shvatila je da stvari idu predaleko pa je odlučila reagirati.

U tek pet dana pjesma je prikupila više od 195.000 pregleda, a Kim Kardashian je izgubila čak više od 100.000 pratitelja! Prošlog je mjeseca Instagram profil popularne Amerikanke pratilo je više od 364 milijuna računa, no broj je pao na 363 milijuna.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Izvor za People podijelio je kako je čitava drama već godinama iza Kardashian, a popularna Kim smatra da je vrijeme i da Swift krene dalje i prestane razmišljati o prošlosti.

'Kardashian ne shvaća zašto Swift to stalno ponavlja. Prošle su doslovno godine', rekao je izvor.

Pjesma 'thanK you aIMee' jedna je od najzapaženijih pjesama s novoobjavljenih albuma, a glazbenica je u pjesmi poručila tamnoputoj prijateljici: 'Dok si mi ti zadavala udarce, ja sam nešto gradila.'

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia