iznenadila objavom

Barbara Kolar osvanula kao Kim Wilde, fanovi joj poručuju: 'Izgledaš bolje nego ikad'

22.01.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Društvene mreže mnogima su bitan dio svakodnevice, pomno se pazi što će se i kako pokazati. Stoga, svi nastoje da objave na društvenim mrežama izgledaju što bolje, profesionalnije, zanimljivije. Postoje i brojne od aplikacija preko kojih svatko može 'postati' netko drugi. Tako je naša voditeljica osvanula kao britanska pop zvijezda osamdesetih

Barbara Kolar već je dugi niz godina zaštitno lice brojnih HRT-ovih emisija, a njezin glas sinonim je za radijski eter. Kako je ranije izjavila, u 'malo manje od 30 godina u medijima je bila - premršava, predebela, genijalno odjevena, lišena svakog ukusa, uvjeravana da je radila kirurške korekcije - koje nije'. Za ovo što je pokazala u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, nisu zaslužni estetski zahvati.

'Nasmijao me Dubravko Črnjak ovom montažom nazvanom 'Barbara Kolar, rane devedesete'. Sve mi je žao priznati da sam tih godina bila 100% štreberica, 0% vamp. Ali baš mi se sviđa ovaj 'Kim Wilde požderi se' look', opisala je fotografiju na kojoj ima kratku kosu po kojoj je slavna Britanka bila prepoznatljiva i rokersku kožnu jaknu.

'Ja sam te tad upoznala i zavoljela. Meni si bila cool (mozda jer sam i ja bila 'štreberica'”), i tad i sad!', 'Ta bi vam flizura i sad dobro pristajala', 'Odlično je napravio! Kad je objavio, mislila sam da je zbiljska', 'Kim Wild ti je ukrala image', pišu joj pratitelji. Jedan od njih je ustvrdio: 'Izgledaš bolje nego ikad'.

to samo on može

Barbara Kolar i Duško Ćurlić osvanuli u neobičnom izdanju, a za sve je 'kriv' Knjaz

Pogledaj galeriju