omiljeno tV lice

Barbara Kolar o kritikama na račun svog izgleda: 'Ne možeš svima biti po ukusu'

29.12.2023 u 13:39

Bionic
Reading

Kao neprijeporna profesionalka sudjelovala u raznolikim projektima, a njezinom glasu već dugi niz godina uživaju brojni radijski slušatelji. Šarmantna, mnogima omijena voditeljica otkrila je detalje o svojoj svakodnevici i rutini te kako provodi blagdane

Kad je riječ o rezimu godine na izmaku, Barbara Kolar priznaje da nije 'najbolja u svođenju računa, prisjećanju i sistematizacijama' ali dok razmišlja o godini na odlasku, ništa joj posebno loše ne pada na pamet. Poslovni dio svakodnevice ju je, kaže, ispunjavao 'ugodnim omjerom izazova, zadovoljstva i zabave, a u slobodnim trenucima je uživala s ljudima koji su joj važni.

'Puno smijeha do suza, otkrivanja tople vode, odličnih izlazaka, fantastičnih zalogaja i otkrivanja novih destinacija na nezaboravnim putovanjima' su recept koji će rado potpisati i za novu, 2024.

Govoreći o tome koliko je njezin posao naporan, kazala je da je od djetinjstva najbolje funkcionira kad ima gomilu obveza, tada uvijek i bez iznimke sve stigne. Ako se lista zadataka svede na jednu stvar, 'odjednom se pretvori u kraljicu prokrastiniranja koja je u stanju na tu jednu stavku čak i potpuno zaboraviti'. Dodala je da zna da zvuči kao opaki klišej, ali se 'ubraja u one sretnike koje posao toliko zabavlja da je gotovo neumjesno reći da rade'.

Osvrnula se i na 'javno seciranje' njenog izgleda:

'Sumnjam da itko ikada u potpunosti može oguglati na javno seciranje svoje pojave. Ja sam u malo manje od 30 godina u medijima bila premršava, predebela, genijalno odjevena, lišena svakog ukusa, uvjeravana da sam radila kirurške korekcije za koje nisam ni sigurna što im je cilj… Kad je čovjek mlađi, sigurno ga sve to više pogađa, no s vremenom shvatiš kako doista ne možeš svima biti po ukusu i da su svi pokušaji u tom smjeru unaprijed osuđeni na propast. Ljepota, a zanimljivost još i više ionako počivaju na nekim potpuno drugim zakonitostima i kvalitetama', izjavila je Barbara za Jutarnji list.

to samo on može

Barbara Kolar i Duško Ćurlić osvanuli u neobičnom izdanju, a za sve je 'kriv' Knjaz

Pogledaj galeriju