ambiciozna djevojčica

12-godišnja Blue Ivy pokazala još jednom da je rođena za pozornicu

05.02.2024 u 17:30

Blue Ivy

Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Najstarija kći Beyonce i Jay-Z-ja, 12-godišnja Blue Ivy, pojavila se sinoć na dodjeli nagrada odjevena u bijelu kombinaciju s potpsiom Vivienne Westwood pokazavši kako je spremna za svijet showbusinessa

Da je Blue Ivy ozbiljno odlučila slijediti stope svojih poznatih roditelja bilo je jasno još 2021. kada je s Beyonce kući otišla noseći nagradu za najbolji glazbeni video za pjesmu 'Brown Skin Girl'. Ove godine ponovno je stala na pozornicu Grammyja uz oca kako bi uveličala još jedno glazbeno priznanje koje je Jay-Z dobio.

Poznati je reper dobio nagradu Dr. Dre Global Impact, a u govoru je istaknuo kako je njegova kći sada odrasla te već osvaja vlastite glazbene nagrade.

12-godišnju kći i supruga iz publike je bodrila i Beyonce odjevena u kaubojski look, dok su Jay-Z i Blue Ivy servirali eleganciju s potpisom poznate uspješne obitelji Carter.

Dok se reper odlučio za crno odijelo i crnu košulju, 12-godišnjakinja je nosila elegantni outfit s potpisom modne velikanke Vivienne Westwood. Riječ je o bijeloj midi haljini otvorenih ramena koju je nosila uz bijele kožne gležnjače s platformom. Dodavši platforme kombinaciji ostvarila je mladenački cool look, ali i pokazala kako izrasta u pravu ljepoticu koja slijedeći majčin primjer sjajno pliva modnim vodama.

Da je Beyonce ozbiljno prihvatila zadatak 'profurati' kći u svijet showbusinessa potvrđuje i činjenica da je 12-godišnjakinja prati na ''RENAISSANCE' turneji u pojedinim plesnim točkama.

  • +55
Dodjela nagrade Grammy: Crveni tepih Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia