nova žanrovska era?

Dolly Parton obožava Beyonce i jedva čeka čuti njezin novi uradak

23.02.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Legenda countryja ranije je izjavila da bi voljela da 'netko poput Beyonce' ponovno snimi jedan od njezinih najvećih hitova. Sada je podijelila svoju radost što je ta njezina mlađa kolegica nedavno najavila svoj ulazak u country fazu s albumom 'Act II', koji će svjetlo dana ugledati 29. ožujka

Country koji je, u određenoj mjeri, 'izumro' kao mainstream žanr, naročito među Gen-Z populacijom naizgled doživljava svoju renesansu ove godine. Pop pevačica Lana Del Rey i R’n’B diva Beyonce, su najavile svoje country albume tijekom 2024..

'Veliki sam obožavatelj Beyonce i jako sam uzbuđena što je snimila country album', napisala je Dolly Parton u izjavi putem Instagrama. 'Čestitam na singlu broj jedan na Billboard Hot Country ljestvici', poručila je legendarna izvođačica.

Dodala je i da 'jedva čeka da čuje cijeli album!' U prosincu 2020., Dolly je izjavila da se nada kako će netko poput 32-struke dobitnice Grammyja ponovno snimiti jedan od njezinih najvećih hitova, 'Jolene'. Inače, Beyonce se na Grammyju pojavila u kaubojskom šeširu, što je potaknulo prve glasine o mogućoj promjeni stila. 'Act II' će biti njen osmi studijski album.

'Snimljena je u cijelom svijetu više od 400 puta na mnogo različitih jezika, od strane mnogo različitih bendova. The White Stripes su to odlično odradili, i mnogi drugi. Ali nitko nikada nije napravio hit od njega. Uvijek sam se nadala da će netko to jednog dana učiniti. Netko poput Beyonce', rekla je Parton za The Big Issue.

Izvor: Društvene mreže