MILEY CYRUS

Osebujna frizura izazvala lavinu reakcija, a evo s kime su je sve usporedili

05.02.2024 u 09:34

  • +7

Miley Cyrus

Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Miley Cyrus uvijek je drukčija i spremna na stilske iskorake, a na dodjeli Grammyja, gdje je njezina pjesma 'Flowers' nagrađena s čak dva prestižna glazbena priznanja, svi su komentirali njezinu neobičnu frizuru

Miley se rado poigrava različitim stilovima frizura i make upa, a ovoga je puta svoju bujnu kosu stilizirala u nesvakidašnju frizuru s raskošnim uvojcima natapiranima i uz pomoć velikih količina laka odmaknutima od lica.

Ovakav look izazvao je pravu buru reakcija na društvenim mrežama, posebno na X-u, gdje nije nedostajalo komentara.

'Što se to događa s kosom Miley Cyrus', pitali su se mnogi dok su se neki našalili da očigledno pokušava 'vratiti na modnu scenu tzv. big hair stilove iz 80-ih'.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

Bivša Disneyjeva zvijezda svojim je lookom neke podsjetila i na legendarnu frizuru Kurta Russella iz 80-ih, koja je postala njegov zaštitni znak, dok su je drugi usporedili s bivšom premijerkom Velike Britanije Margaret Thatcher, poznatoj po prepoznatljivoj, pomno isfeniranoj strogoj frizuri.

Pale su i usporedbe 31-godišnje glazbenice i glumice s njezinom kumom Dolly Parton, koja također jako voli voluminozne stilove frizura, ali i s junakinjama 'Dinastije', Jane Fondom, Farrah Fawcett i sl.

MODNI FIJASKO

Večer suludih odabira: Ovo su uvjerljivo najgora izdanja s dodjele Grammyja

Pogledaj galeriju

Kao i uvijek, Miley je privukla veliku pozornost i svojom golišavom zlatnom haljinom (Maison Margiela), koja je malo toga ostavila maštu, upotpunivši je vrtoglavim štiklama Christiana Louboutina.

Talentiranoj glazbenici društvo je pravio dečko Maxx Morando, a također je imao sličnu frizuru, nadahnutu 80-ima.

Inače, na ovogodišnjoj, 66. dodjeli nagrada Grammy, Taylor Swift postala je prva osoba koja je četvrti put osvojila nagradu za album godine. Ove godine pobjedu je odnijela slavnim albumom 'Midnights', a dok je primila nagradu, jedva je sakrila emocije.