PROJEKT DOMOVINA

Željka Markić preporučuje: Glasajte za Hasanbegovića i mostovce

31.08.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Stranka Projekt domovina nastala iz udruge U ime obitelji čije je zaštitno lice Željka Markić ne izlazi na izbore, ali je zato dala preporuku svojim članovima, glasačima i simpatizerima za glasovanje na parlamentarnim izborima u rujnu 2016. godine

Zanimljivo je da Projekt domovina uglavnom svojim simpatizerima i članovima preporučuje da glasaju za Mostove i razne druge desne kandidate. Iz HDZ-a preporučuju samo Zlatka Hasanbegovića u II. izbornoj jedinici.

Po izbornim jedinicama Projekt Domovina predlaže da se u I. izbornoj jedinici zaokruži ime Davora Romića s liste Mosta, u III. izbornoj jedinici Roberta Podolnjaka s liste Mosta, u IV. izbornoj jedinici Ivana Zadraveca, kandidata HKS-a na koalicijskoj listi HDSSB - HKS-a, u V. izbornoj jedinici Dražena Đurovića, neovisnog kandidata liste HSP-a, HČSP-a, ABH-a, Obiteljske stranke, u VI. izbornoj jedinici Krešimira Štetića, kandidata Obiteljske stranke na koalicijskoj listi HSP-a, HČSP-a, ABH-a i Obiteljske stranke, u VII. izbornoj jedinici Marka Sladoljeva s liste Mosta, u VIII. izbornoj jedinici Carlu Kontu, kandidatkinju Hrasta na listi HDZ-a, u IX. izbornoj jedinici Miru Bulja s liste Mosta, u X. izbornoj jedinici Ivicu Ursića, kandidata Obiteljske stranke na listi HSP-a, HČSP-a, ABH-a i Obiteljske stranke.

U XI. izbornoj jedinici koja obuhvaća takozvanu dijasporu preporučuju glasovanje za Željka Glasnovića, dosadašnjeg zastupnika HDZ-a koji na ove izbore izlazi s neovisnom listom.