RODITELJI VLADIMIRA ŠELEBAJA:

'Zašto je moj sin u Remetincu, a Dijana Čuljak na slobodi?'

19.10.2011 u 13:18

Bionic
Reading

'Ne želim se pridružiti onima koji ovih dana blate moju bivšu snahu, ali tu se nameće ključno pitanje: Zašto je moj sin u Remetincu, a Dijana Čuljak na slobodi?', rekla je za Večernji list majka Vladimira Šelebaja

'Od dvoje suvlasnika tvrtke Core Media, ondje leži samo jedan', rekla je za Večernji list Jasminka Šelebaj. Šelebajevi roditelji istupili su u javnost kako bi, kako kažu, sprali ljagu sa svojeg jedinca. Otac Milan Šelebaj, koji je bio sa sinom u automobilu kada je uhićen na graničnom prijelazu Bregana, odlučno tvrdi da njegov sin nije bježao iz države.

Vladimir Šelebaj je, kaže njegov otac, išao na poslovni put u Pariz letom iz Ljubljane, dok je njegova djevojka namjeravala stići u Bruxelles kako bi prikupila materijal za doktorsku disertaciju na temu euroskepticizma.

Milan Šelebaj ogorčen je postupanjem policije: kaže da su ih izvukli iz automobila, nisu im rekli niti razlog, smjestili su ih na granici u malu prostoriju koja služi kao skladište… Otac također tvrdi da je njegov sin ugledan poslovni čovjek i da ga mediji žele diskreditirati te se pita zašto bi ga onda angažirale tvrtke i banke poput PBZ-a, Diokija ili Elana.