MESAR EDIŠN

Zaigrajte Surgeon Simulator i umrite od smijeha

22.04.2013 u 23:47

Bionic
Reading

Nekoliko šaljivdžija okupljenih u studio 'Bossa Studios' u nešto više od mjesec dana razvili su igru koja ne vrijedi ni pišljiva boba, a igrači diljem svijeta ju ipak obožavaju igrati

Zamislite da na polici u trgovini vidite igru pod imenom 'Surgeon Simulator 2013'. Prva pomiso sigurno bi vam bila da se radi o još jednom niskobudžetnom naslovu koji nipošto ne vrijedi zaigrati. I bili biste u pravo, no – samo djelomično. Naime, nekoliko ljudi okupljenih pod imenom 'Bossa Studios' odlučili su u samo 48 sati razviti igru u kojoj neće valjati baš ništa i koju će unatoč tome obožavati tisuće igrača. 

 

U tome su i uspjeli te igru objavili potpuno besplatno. Nakon toga igri su posvetili još mjesec dana kako bi igru objavili na Steamu.

 

Kao što to govori i ime igre, u Surgeon Simulatoru preuzimate ulogu kirurga. Međutim, cijela igra koncipirana je na način da ju je gotovo nemoguće kontrolirati uz potpuno suludu simulaciju fizike. Rezultat je doslovno – urnebesan.

 

Sve u svemu, Surgeon Simulator 2013 pravi je pogodak za sve koji žele srce pacijenta presaditi uz pomoć čekića, pile ili – aparata za gašenje požara. Uostalom, uvjerite se i sami;