DOLIJAO KRADLJIVAC AUTOMOBILA

Zagrepčanin krao u Osijeku, uhvaćen u Slatini

04.10.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Kradljivac Audija očito je imao namjeru voziti sporednim cestama, jer je s ceste Osijek – Valpovo – Slatina - Zagreb skrenuo na lokalnu dionicu te se pokušavao prebaciti državnu cestu koja do Zagreba vodi preko Našica

Nakon što je jučer popodne u Osijeku ukrao Audi A6, Zagrepčanina N. M. (28) u Miljevcima je istoga dana, nadomak Slatine, stotinjak kilometara od mjesta krađe, u 16.10 uhitila slatinska policija.

Kradljivac Audija očito je imao namjeru voziti sporednim cestama jer je s ceste Osijek – Valpovo – Slatina - Zagreb skrenuo na lokalnu dionicu te se pokušavao prebaciti na drugu državnu cestu koja do Zagreba vodi preko Našica. Policija ga je očekivala iz oba smjera te dočekala na raskrižju u Miljevcima desetak kilometara od Slatine, međutim, kad ih je ugledao N. M. je skrenuo na poljski put te pokušao pobjeći. Policajci su mu 'hitrom intervencijom' prepriječili put i uhitili ga.

U priopćenju ne stoji podatak je li se uhićenik opirao uhićenju i jesu li korištene metode prisile. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.