JESTE LI IH VIDJELI?

Zagrepčani nestali u Njemačkoj, Njemica u Rapcu

16.11.2012 u 16:32

Bionic
Reading

Od ukupno sedam nestalih osoba o kojima smo izvijestili prošloga petka, i dalje se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba vode Jelena Dekanić (17) i Franjo Podgorski (30), a od tada do danas upisano je novih deset imena. Pogledajte o kome se radi i javite se policiji s informacijama kako bi se nestale osobe što prije pronašlo

Prošlog tjedna prijavljen je nestanak Marije Amić (18), iako je ona nestala još 6. studenoga. Marija je rođena u Gospiću, prebivalište joj je u Perušiću, Studenačka 10, a nestala je u Rijeci. Visoka je 160 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i okruglo lice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crne hlače s bijelim kockicama, rozu majicu, smeđu dugu jaknu i crvene tenisice.

Prvi od ukupno sedam muškaraca nestalih prošlog tjedna je Tomislav Kolarić (25). On je nestao prošlog petka, 9. studenoga, u Zagrebu. Udaljio se s adrese stanovanja Horvati, Gorjanci 12, u crnoj kratkoj jakni, plavim trapericama i plavim tenisicama. Visok je 185 centimetara, jače je tjelesne građe, ima smeđe crnu kosu i smeđe oči, a na lijevom ramenu tetovažu pilotskih krila.

Anamariji Novačić (16) trag se izgubio u nedjelju, 11. studenoga, kada je otišla s adrese Dragutina Domjanića 25 u Sesvetama. Ona je visoka 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crne oči, kestenjastu kosu i ovalno lice. Ne zna se kako je tada bila odjevena.

Potom su nestali Zagrepčani Igor Horvatec (29) i Ivan Blum (30), i to u Njemačkoj, odnosno Austriji. Zajedno su otišli osobnim automobilom VW Polo sive boje na put po Europi, a 12. studenoga posljednji put su poslali SMS i najavili svoj povratak kući. Prvi je poruku poslao iz Münchena, a drugi iz Salzburga. Obojica su srednje tjelesne građe te imaju kosu i oči kestenjaste boje. Igor, s adresom prebivališta Horvaćanska cesta 174, visok je 180 centimetra, dok je Ivan, s adresom prebivališta Drage Ivaniševića 2, pet centimetara viši. U trenutku nestanka Igor je bio odjeven u donji dio crne trenirke, plavu majicu kratkih rukava, crnu jaknu s kapuljačom, crni prsluk i crveno-plave tenisice, a Ivan u plave traperice, svijetlosmeđu platnenu jaknu i svijetlosmeđe gležnjače.
Istoga dana, 12. studenoga, u Ivancu su nestala dva mladića - Goran Bašić (17) i Dalibor Vincek (16). Goranu je prebivalište u Sisku, Kneza Branimira 7, a Daliboru u Sisku, Hrvatskog narodnog preporoda 35. Više podataka o njima policija ne posjeduje.

Nadalje, trinaestogodišnji Drago Ignac, s boravištem u Ivancu, Plahinsko 6, ponovo je nestao u Zagrebu 13. studenoga. Drago je visok 170 centimetara, ima riđu kosu i plave oči.

Dan nakon svog 72. rođendana, u Rapcu je 14. studenoga nestala Njemica Wilma Hanni Busch. Rođena je u Essenu, govori njemački jezik, a boravila je na adresi Gornji Rabac 2. Visoka je 161 centimetar, jače je tjelesne građe i prosijeda. Nosi tamnije naočale za vid, a u srijedu, na dan nestanka, bila je odjevena u crne hlače, tamnoljubičasti pulover i crne cipele.

Kreši Gavranu (23) izgubio se svaki trag jučer, 15. studenoga, u Prelogu, kada se oko 14 sati i 30 minuta vozilom Opel Astra sive boje, reg. oznaka ČK108-FK, poslovno uputio u pravcu Ivanca. Sa sobom je povezao svoj brdski bicikl sive boje s ramenom od karbonskih vlakana i biciklističku opremu. Krešo je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kosu i oči kestenjaste boje i ovalno lice. Na sebi je imao jaknu i cipele smeđe boje te plave traperice. Ima tri tetovaže: na lijevoj nadlaktici natpis 'Ines', na listu lijeve noge lik škorpiona, a na drugom listu tri kineska znaka.