HTIO GA POMAZITI

Vuk odgrizao prst dječaku u ZOO-u u Beogradu

12.07.2013 u 09:27

Bionic
Reading

U beogradskom ZOO vrtu oko 13 sati u četvrtak dogodila se nesreća u kojoj je vuk odgrizao dio srednjeg prsta lijeve šake devetogodišnjeg dječaka M. R. Dječak je vozilom Hitne pomoći prevezen u Institut majka i dijete gdje mu je ozljeda sanirana i prema prvim informacijama ne nalazi se u životnoj opasnosti

M. R. je zoološkom vrtu bio s roditeljima, a vjeruje se da je do ozljede dječaka došlo u trenutku kada su ga roditelji ispustili iz vida. On je najvjerojatnije gurnuo ruku kroz žičanu ogradu kaveza u namjeri da pomazi životinju, pišu Novosti.

Direktor ZOO vrta Vuk Bojović je rekao da se dječak provukao kroz zaštitne ograde i došao do kaveza s vukovima na kojima, kako je istaknuo, stoji vidno upozorenje da je riječ o opasnoj životinji.

Bojović je rekao da mu je žao djeteta, ali i da se nada kako će se vrh prsta koji je vuk odgrizao moći nadomjestiti plastičnom kirurgijom.

'Vukovi su svirepe životinje i rođeni ubojice i zato su i atraktivni i ljudi ih dolaze gledati, ali mu se prsti ne daju', upozorio je Bojović.