srbija nade

Vučić se unaprijed ispričao Beograđanima i zamolio Mitrovića da ukine 'Zadrugu'

26.05.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se u petak unaprijed ispričao Beograđanima, jer se 'poslije 14 sati očekuje potpuni kolaps u svim dijelovima grada'

'Ispričavamo se, mi to jednom u četiri ili pet godina radimo. Vidjet ćemo hoće li biti šetnje, ako bude onoliko koliko mislimo da će biti, šetnja neće biti moguća, ali vidjet ćemo', rekao je Vučić, prenosi N1.

Kaže da se ne može očekivati da Srbija poslije ovog skupa bude ujedinjenija.

'Oni ne žele razgovarati, oni žele vlast na silu. Od tog posla nema ništa. Neću uništiti svoju zemlju. Ne dam Srbiju Milivojeviću, Ponošu, Brkiću, Đilasu dok ne dobiju glasove građana, a neće ih dobiti. Srbija nije moja, ja sam samo njen dio. Ovom zemljom će upravljati građani, njihova volja', istaknuo je Vučić.

On je ponovno pozvao ljude koji su 'ucjenjeni' da ne dođu na današnji skup.

'Bit će tisuće ljudi sa KiM. To mi je i dodatna obveza i veliki teret, ali i ogromna čast', dodao je Vučić.

Govoreći o reality programima, rekao je da je 'razgovarao i s vlasnikom Pinka'.

'I zamolio sam ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da reality nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav, a i gledatelja Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Prije nego što sjednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga prije nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo vidjeti', naveo je.

Srpski mediji već pišu da je vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio da će s ovom sezonom ukinuti 'Zadrugu'.