zima na izmaku

Vremenski varljiv tjedan slijedi: Malo sunca ne čini proljeće

06.03.2017 u 10:42

Bionic
Reading

U utorak će posvuda biti promjenjivo do pretežno oblačno, povremeno s kišom, u viskom gorju i sa snijegom. U unutrašnjosti će puhati umjeren i jak sjeverac, a na Jadranu će zapuhati umjerena i jaka bura koja će postupno jačati pa će do kraja dana imati olujne, na sjeveru i orkanske udare. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 2 do 6, a na Jadranu od 8 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 6 do 11, a na Jadranu od 11 do 16°C

U srijedu će posvuda biti djelomice, mjestimice i pretežno sunčano. Oblačnije će se zadržati u istočnoj unutrašnjosti gdje je još mjestimice moguća kiša. U unutrašnjosti će puhati umjeren i jak sjeverac, a na Jadranu olujna i orkanska bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 2 do 6, a na Jadranu od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 6 do 11, a na Jadranu od 12 do 17°C.

U četvrtak će posvuda biti djelomice do pretežno sunčano. Oblačnije samo na krajnjem istoku, ali oborine se ne očekuju. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu će puhati jaka i olujna, još podno Velebita i orkanska bura. Tijekom dana bura će slabjeti. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 0 do 4, a na Jadranu od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 10 do 14, a na Jadranu od 15 do 19°C.

U petak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu, u unutrašnjosti mjestimice i umjerenu naoblaku. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhati umjerena bura u priobalju, a sjeverozapadnjak na otvorenom. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 0 do 4, a na Jadranu od 8 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu od 15 do 19°C.

Prema trenutačnim prognostičkim materijalima, u dana vikenda će vrijeme ponovo biti promjenjivo i nestabilno.