TRANSPLATACIJA

Vlada kupuje automobil za prijenos organa

25.03.2011 u 18:45

Bionic
Reading

Na današnjoj je sjednici Vlade donesen Zaključak o davanju odobrenja Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi, za kupovanje jednog automobila za potrebe hitnog prijevoza transplantacijskih timova i organa za transplantaciju u okviru međunarodne suradnje s Eurotransplantom, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću

Izmijenjena je Odluka o pokretanju postupka za sklapanje Dodatnog protokola između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Države Izrael o izmjenama i dopunama Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Države Izrael o uzajamnom poticanju i zaštiti ulaganja.

Vlada Republike Hrvatske je upoznata s Memorandumom o suglasnosti između Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske i Ministarstva regionalnog razvoja Republike Poljske o suradnji na području regionalnog razvoja, potpisanim u Zagrebu, 17. veljače 2011. godine.

Također, Vlada je upoznata s Protokolom između Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Ravnateljstva policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Direkcija policije o osnivanju zajedničke kontaktne službe na graničnom prijelazu Bajakovo-Batrovci, potpisanim 29. prosinaca 2010. godine u Bajakovu, navodi se u priopćenju.