OD 11 SATI NA TPORTALU

Videochat Mirjane Hrge s Androm Vlahušićem

06.04.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Tportal.hr će veliki prostor posvetiti nadolazećim lokalnim izborima. Jedna od rubrika na podstranici Lokalni izbori 2009. nosi naziv Izbornik. Riječ je o videochatu s odabranim kandidatima koji će voditi poznata novinarka Mirjana Hrga. Prvi Izbornik uživo će se emitirati na stranicama tportala, u srijedu, 8. travnja iz Dubrovnika. Gost našeg polusatnog videochata od 11 do 11.30 sati bit će Andro Vlahušić, kandidat HNS-a i SDP-a za dubrovačkog gradonačelnika

Andro Vlahušić, političar koji je bio ministar zdravstva u koalicijskoj vladi pokojnog Ivice Račana, trenutno je ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik gdje uspješno provodi revolucionarni program u sklopu kojeg vrhunski hrvatski liječnici gostuju u Dubrovniku i besplatno educiraju lokalne liječnike te operiraju dubrovačke pacijente.

Vlahušić je ozbiljan protukandidat aktualnoj dubrovačkoj gradonačelnici Dubravki Šuici (HDZ), koja na prvim neposrednim izborima ide po treći gradonačelnički mandat. Treći mandat slovi kao najteži i najzahtjevniji, a mnogi neovisni stručnjaci, poput Krešimira Macana, smatraju da će Šuica u Vlahušiću imati dostojnog izazivača.