tulum u restoranu

[VIDEO] Objavljena snimka na kojoj Vučić s navijačkom skupinom pjeva 'A sad adio'

04.12.2021 u 10:23

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pojavljuje se na video-snimci na kojoj se vidi kako zajedno sa muškarcima, za koje se vjeruje da su članovi navijačke grupe 'Ultras boys' pjeva pjesmu 'A sad adio' u poznatom beogradskom restoranu

Vučić pjeva pjesmu koju je u originalu pjevao Oliver Dragojević, a i bila je uvodna pjesma u TV seriji 'Vruć vetar'.

Nova.rs koja je ekskluzivnoobjavila snimku navodi da je na proslavi u Vučićevom društvu navodno bio i Marko Vučković zvani Komandant, jedan od istaknutih vođa spomenute navijačke grupe, a na snimci se nazire i lik Vučićeva sina Danila te se pretpostavlja da se slavilo njegov rođendan.

Inače, Vučković je u srbijanskoj javnosti poznat kao jedna od osoba koja stoji iza tvrtke „Ultra kop“ koja se bavi izvođenjem građevinskih radova, osnovane 2015. godine u Beogradu, na adresi stadiona Crvene zvezde i poslovne zgrade u okviru stadiona. Ta tvrtka je postala poznata nakon što je vrtoglavom brzinom uvećavala svoj profit, pobjeđujući na natječajima državnih tvrtki.

Borislav Novaković iz oporbene Narodne stranke na društvenim mrežama objavio je pak video za koji navodi da je 'drugi dio' snimke koju je objavio Nova.rs. Na njoj se vidi kako grupa muškaraca pali baklje, dok jedan od njih puca. Nije poznato da li se srbijnaski predsjednik u tom trenutku nalazio na tulumu.

Inače, protiv 'Ultra boysa' podneseno je više kaznenih prijava koje ili nisu procesuirane ili su postupci trajali godinama. Upravo to dogodilo se i s jednim postupkom protiv spomenutog Marka Vučkovića Komandanta, kojega se teretilo za nanošenje teških tjelesnih ozljeda prijateljici Savi Milićević. Incident se dogodio u listopadu 2008. u naselju Senjak kad je dotična prišla Marku i rekla mu da prestane prodavati drogu jer će u protivnom pozvati policiju. Vučković ju je tad izudarao rukama i nogama te ju je teško ozlijedio.