fokus zamijenio hss

[VIDEO/FOTO] Krešo Beljak predao vlast novoj gradonačelnici Petri Škrobot

  • Autor: L. F./Hina
  • Zadnja izmjena 07.06.2021 16:37
  • Objavljeno 07.06.2021 u 16:37
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Službenom primopredajom izvršnih ovlasti gradonačelnika Grada Samobora, održanom u ponedjeljak ujutro u prostorijama Gradske vijećnice, Petra Škrobot stupila je na dužnost samoborske gradonačelnice

U postupku primopredaje dosadašnji gradonačelnik Krešo Beljak uručio je novoizabranoj gradonačelnici pisano izvješće o obavljanju poslova koje sadrži informacije o započetim i planiranim projektima i aktivnostima te o preuzetim obvezama Grada Samobora.

Petra Škrobot iz stranke Fokus u drugom je krugu izbora pobijedila kandidata koalicije stranaka HSS-a i SDP-a Željka Staneca te tako postala prva samoborska gradonačelnica. Na funkciju njezina zamjenika izabran je Petar Burić.

Primopredaja je, kažu u Gradu, prošla u ugodnom ozračju kako i priliči gradu kao što je Samobor.

  • +5
  • +2

Petra Škrobot preuzela dužnost od bivšeg gradonačelnika Kreše Beljaka

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Gradonačelnica Petra Škrobot zahvalila je bivšem gradonačelniku i njegovim suradnicima na suradnji oko primopredaje vlasti te, kao i Krešo Beljak, izrazila nadu u korektnu suradnju u idućem razdoblju.

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić

Posebno će biti važna suradnja stranaka u Gradskom vijeću, koju gradonačelnica želi zasnivati na projektnoj suradnji, temeljenoj na projektima i programima od vitalnog značaja za Samobor i njegove građane.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!