BURNA NOĆ

Usred noći u Čakovcu pronađen teško ozlijeđen mladić s 3,59 promila alkohola u krvi, a na autobusnom kolodvoru došlo do tučnjave

07.10.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Policijska uprava međimurska obavještava o dva događaja koja su se tijekom vikenda odvila na nihovom području

Policija navodi da su u petak, 4. listopada 2019. godine oko 19,35 sati u Čakovcu, na autobusnom kolodvoru u Ulici Tome Masaryka, četiri muške osobe 41, 23, 21 i 19-godišnjaci s područja općine Pribislavec, narušavali su javni red i mir na naročito drzak način.

Poradi prijašnjih nesuglasica, ušli su u autobus u kojem su se nalazili 18-godišnjak sa šireg područja grada Mursko Središće i maloljetnik s područja Međimurske županije te su ih verbalno i fizički napali.

U prostorije Policijske postaje Čakovec privedeni su 41, 21 i 19-godišnjaci dok je 23-godišnjak napustio mjesto događaja.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da je 19-godišnjak lakše ozlijeđen, dok je maloljetnik teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

U nedjelju 6. listopada 2019. godine oko 4,45 sati, u Čakovcu, na Trg Republike 20-godišnjak s područja općine Sveti Juraj na Bregu pronađen je kako leži na pločniku. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola u količini od 3,59 grama po kilogramu te da je teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.