PROVALJIVAO U AUTOMOBIL

Uhvatila lopova i čuvala do dolaska policije

16.08.2010 u 14:35

Bionic
Reading

Dok je jučer oko šest sati ujutro u Novom Zagrebu dvadesetčetverogodišnji lopov provaljivao u automobil njezina supruga, uhvatila ga je 43-godišnja žena i zadržala do dolaska policije

Kako je rečeno danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj, lopov je jučer u ranim jutarnjim satima u Balokovićevoj ulici u Novom Zagrebu provaljivao u automobil 'fiat bravo' zagrebačkih registracija. Na djelu ga je zatekla 43-godišnjakinja, supruga vlasnika automobila. Žena je provalnika uspjela zadržati do dolaska policije.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a nakon dovršetka istraživanja odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, rečeno je novinarima u PUZ-u.

Iz automobila je pokušao ukrasti sve do čega je došao - suncobran, priručni alat, dijelove automobila, šatorsko krilo, cipele, spužve i tkanine za pranje automobila, ukrasne obloge, u vrijednosti od oko tisuću kuna.

Lopov je u 'fiat bravo' ušao tako da je razbio staklo na stražnjim vratima, te kroz otvor progurao ruku i otvorio vrata automobila. Dvadesetčetverogodišnjak je već od prije poznat policiji, evidentiran je za tri krađe.