ČEP U OČI

Udar konfeta teško ozlijedio novinara Ivkošića

18.12.2008 u 19:05

Bionic
Reading

Tijekom poslijepodnevnog snimanja HTV-ove emisije 'Bez komentara' prilikom ispaljivanja papirnatih konfeta ozlijeđen je kolumnist Večernjeg lista Milan Ivkošić, kojega je hitna pomoć odmah odvezla u bolnicu, potvrdio je glasnogovornik HTV-a Janoš Roemer

ZAGREB - Ivkošić je bio desetak metara udaljen od mjesta na kojem su voditelji emisije ispaljivali konfete, a u trenutku kad je pogođen, doznajemo, vrisnuo je od boli. Ljudi u studiju su pomislili da se šali dok nisu ugledali da mu se niz ruke slijeva krv. Ivkošić se žalio da ništa ne vidi, piše Jutarnji list.

Odmah su mu stavljeni oblozi na oči, a pozvana je i Hitna pomoć. Konfete su ispaljivali voditelji emisije Davor Gobac, Goran Pirš, Davor Detar Drele te Vid Balog, otkriva glasnogovornik HTV-a Janoš Romer.

'Inače, konfete ispaljuju scenski tehničari obučeni za to, ali snimala se prigodna novogodišnja emisija te su to radili voditelji emisije. Ivkošić je sjedio na drugom kraju studija, pa nam je nejasno kako se to dogodilo jer su konfete ispaljivali u zrak', rekao je Romer.

Ivkošić je nakon ozljeđivanja prebačen u bolnicu Sveti Duh. Mladen Bušić, ravnatelj bolnice, je kazao da je Ivkošić poslan na snimanje te da je zadobio teške ozljede oba oka.

Izvjesno je da će Ivkošić biti podvrgnut operativnimzahvatima na očima i da ga čeka dug oporavak. Liječnici kažu da takvuvrstu ozljeda viđaju uglavnom tijekom novogodišnjih blagdana kod ljudikojima oko ozlijedi čep od boce sa šampanjcem ispaljen iz velike blizine, piše Večernji list

Ivkošić je nakon incidenta isključio mobitel, a njegov sin Branimir je medije zamolio da njegovog oca ostave na miru.