PLUS NAGRADNA IGRA

Uber daruje božićno drvce – i dovozi vam ga kući

21.12.2015 u 18:24

Bionic
Reading

Uber će svojim korisnicima, koji to zatraže preko aplikacije, u utorak 22. prosinca od 16 do 20 sati, pokloniti božićna drvca. Drvca spremna za kićenje bit će dostavljena vozilima partnera Ubera potpuno besplatno na kućnu adresu korisnika

Kako bi nadomjestio posječena drvca, Uber će za svaku prirodnu smreku (visine između 1,50 i 1,75 metara) koju podijeli osigurati da budu posađene tri nove.

Kako dobiti besplatno Uber božićno drvce?

1.Otvorite Uber aplikaciju u utorak 22. prosinca između 16 i 20 sati
2.Odaberite opciju 'UberTREES' pri dnu Uber aplikacije
3.Zatražite svoju drvce i u samo nekoliko minuta vaša smreka, upakirana u zaštitnu mrežu, dolazi na vašu lokaciju.

Kako je ponuda ograničena, a u Uberu očekuju iznimno veliku potražnju, svoje korisnike mole za strpljenje. Također im savjetuju da svakako kontaktiraju svog vozača kako bi dogovorili detalje dostave te kako bi ostali korisnici što prije došli do svog besplatnog drvca.

Uz besplatnu podjelu božićnih drvaca, Uber organizira i nagradne igre. Korisnici mogu podijeliti sliku svog ukrašenog drvca na Facebooku, Twitteru i Instagramu koristeći hashtag #UberTREES, a vlasnik slike koja dobije najviše lajkova ili favorita osvaja pet Uber vožnji do iznosa od 50 kuna za svaku. Slike se mogu slati do nedjelje, 27. prosinca. Novi korisnici Ubera koji skinu aplikaciju, naprave svoj profil i prijave se korištenjem koda DRVCA dobivaju besplatnu prvu vožnju do 70 kuna.