NEUGODNO IZNENAĐENJE

U Vukovaru premijerki postavili putokaz za Remetinec

01.10.2011 u 20:53

Bionic
Reading

'Draga Jaco, koliko god ti plazila po Hrvatskoj sa svojom svitom, mi te slijedimo kao sjena i ne možeš toliko brzo zujati, koliko te mi možemo pratiti'

Iako je došla u Vukovar s namjerom da bude krsna kuma tromjesečnoj Ivani Purdi, a potom i središnja gošća Mini Sabora 5. Izborne jedinice HDZ-a, premijerku Jadranku Kosor u središtu Vukovara dočekalo je neugodno iznenađenje koje joj se sigurno nije svidjelo. Naime, u organizaciji Građanske akcije, koja je poznata po svojim akcijama u Zagrebu, u središtu Vukovara na križanju su postavnjeni putokazi za Remetinec.

Putokazi za Remetinec s logom HDZ-a postavljeni su u 13 sati na raskrižju kojim se od sportske dvorane ulazi u Ulicu Blage Zadre, te na kružnom toku kojim se u Borovom Naselju odabire pravac za centar, Osijek ili Dalj.

'Draga Jaco, koliko god ti plazila po Hrvatskoj sa svojom svitom, mi te slijedimo kao sjena i ne možeš toliko brzo zujati koliko te mi možemo pratiti. Putokaz si dobila da ne zalutaš slučajno. Da ti je bar pao mrak na oči kad si ga vidjela onako kako nama pada kad tebe vidimo! Draga naša vrijedna pčelice, dišemo ti za vratom kud god krenula. Pozdravlja te tvoja Građanska akcija', poruka je iz Građanske akcije.