dobre vijesti!

U ovoj policijskoj upravi izrada dokumenata od sada se može platiti na šalteru

16.01.2024 u 14:16

Bionic
Reading

Policijska uprava osječko-baranjska uvela je važnu novost - naknadu za izradu osobnih dokumenata građani će moći platiti i izravno na šalteru na kojem podnose zahtjev. Plaćanje se pritom obavlja bezgotovinski, putem POS uređaja s bankovnim karticama

'Obavještavamo građane da naknadu za izradu osobnih dokumenata ne moraju više plaćati u poštanskim uredima, putem Internet-bankarstva ili u FINA-i, već da to mogu učiniti na šalterima na kojima se podnose zahtjevi za izradu dokumenta u sjedištu Policijske uprave osječko-baranjske, kao i u svim postajama u Osječko-baranjskoj županiji, koje imaju Upravne poslove, odnosno u kojima se obavljaju poslovi izdavanja dokumenata (osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, poslovi oružja, dozvole boravka, boravišne iskaznice)', javlja osječka policija.

Plaćanje naknade na šalterima obavlja se na bezgotovinski način putem POS uređaja s bankovnim karticama. Popis Upravnih poslova s POS uređajima: PU osječko-baranjska u sjedištu, PP Beli Manastir, PP Donji Miholjac, PP Đakovo, PP Belišće i PP Našice.