NEDUHOVITI KARNEVALI

U Kaštelima spalili Pupovca, u Čapljini isto čeka Komšića

03.03.2019 u 18:44

Bionic
Reading

U Kaštel Sućurcu su kao krnju spalili saborskog zastupnika SDSS-a Milorada Pupovca. Na karnevalu izveli i igrokaz nedavnog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi. Na kamionu su stigli ‘igrači’ Zvezde na koje su ‘napali’ šipkama, pa je jedan od njih skočio u more. U Čapljini (BiH) će na lomaču u utorak na završnom maskenbalu staviti Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH

Pupovac je u Kaštelima na lomači bio i prije dvije godine, doduše bilo je to tada u Kambelovcu, a s obzirom na ponavljanje nedostatak mašte, neduhovitost i da ne budemo grubi još nekih stvari možda bi tamo trebali razmisliti o unajmljivanju vanjskih konzultanata za maškare. Po mogućnosti ne onih iz Čapljine.

Kako su objasnili organizatori u Čapljni Komšić, probošnjački političar hrvatskih korijena, je izabran za glavnog krivca za loše stvari koje su se događale u prošloj godini jer je 'lutka kojom drugi upravljaju', te da je Hrvatima podvaljen kao trojanski konj.

Iz HKUD-a 'Seljačka sloga' najavili su kako će glavnom krivcu – lutki karnevala u Čapljini u utorak biti izrečena kazna, nakon čega će biti spaljen.

Iz stranke Demokratske fronte osudili su ponovno Komšićevo proglašavanje glavnim krivcem maškara. Sve većinske hrvatske općine i županije u BiH proglasile su Komšića nepoželjnom osobom jer je nametnut voljom bošnjačkih birača za hrvatskog člana državnog vrha.