napad

U Baškoj Vodi trojac pretukao Srbina iz Austrije; povod su njegove tetovaže?

31.07.2020 u 08:36

Bionic
Reading

U četvrtak oko 19 sati u Baškoj Vodi pretučen je 30-godišnji Saša Vukojević, Srbin koji živi u Austriji. Pretpostavlja se kako je napadnut zbog svojih tetovaža - pravoslavnog križa i tetovaže kluba Crvena zvezda

Napadnut s leđa dok je supruzi i kćerima nosio jelo, a nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak uslijedilo je cipelarenje, javlja Jutarnji list.

Stvarni povod ne zna, jer napadači nisu ništa pričali dok su ga batinali, no ni on ni njegova supruga Manuela ne dvoje da je postao meta zbog tetovaža koje ima na tijelu.

Na listu desne noge ima tetoviran pravoslavni križ, na lijevom ramenu tetovaže dva najdraža kluba, Werdera iz Bremena i Crvene zvezde iz Beograda, na desnoj ruci svoje ime na ćirilici, a uz sve to je oko vrata nosio pravoslavni križ. Sa suprugom Manuelom, Hrvaticom iz Čovića kraj Otočca živi u austrijskom gradiću nedaleko Linza.

Prije pet dana stigli su na ljetovanje, jučer su ga zbog ovog nemilog događaja naprasno prekinuli, a već danas se vraćaju u Austriju.

Na usnama je dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po cijelom tijelu.

Iz PU splitsko-dalmatinske su potvrdili da su u srijedu oko 19.10 sati 'zaprimili dojavu da je u Baškoj vodi došlo do fizičkog napada na osobu', kao i da su 'obavili razgovor s 30-godišnjim austrijskim državljaninom s vidljivim ozljedama, a koje je po njegovoj izjavi zadobio u fizičkom napadu od strane tri nepoznate muške osobe'.

'Isti je kolima HMP Makarska prevezen na pružanje liječničke pomoći u KBC Split, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede. Na okolnosti navedenog događaja, kao i motiva, policijski službenici provode kriminalističko istraživanje', kažu u policiji.