prijava štete

Tuča zasula Dramalj, Jadranovo i dio Krka; izrešetane kuće i automobili

25.07.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Nevrijeme s tučom veličine oraha zahvatilo je nešto nakon dva sata sinoć zapadni dio Grada Crikvenice i nanijelo štetu na automobilima i kućama pa se štete zbrajaju kako bi se utvrdilo ima li uvjeta za proglašenje elementarne nepogode

Nevrijeme je najviše štete izazvalo na području Dramlja i Jadranova. Zbog tuče koja je padala tek desetak minuta oštećeno je više automobila, fasada kuća i krovova. Samu Crikvenicu oluja je ovog puta zaobišla.

Komunalno redarstvo Grada Crikvenice, tehnička služba i djelatnici komunalnog poduzeća Eko-Murvica od utorka ujutro obilaze teren i obavljaju izvide kako bi se prikupili podatci o nastaloj šteti, izvijestio je Grad Crikvenica. Pozivaju se građani da putem elektroničke pošte, na posebnom obrascu uz fotografije prijave štete.

  • +31
Omišalj i Dramalj pogodila žestoka tuča Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Crikvenice će procijeniti ukupnu štetu i utvrditi postoje li uvjeti za proglašenje elementarne nepogode.

Nevrijeme s tučom zahvatilo je otprilike u isto vrijeme i sjeverni dio otoka Krka, posebno Omišalj. I tu je oštećeno desetak automobila, razbijena su im stakla i oštećene karoserije. Oštećene su i kuće, kao i fasada zgrade dječjeg vrtića. Tako se i u Općini Omišalj prikupljaju podatci o nastalim štetama.

  • +12
Krško: Tuča napravila štetu na automobilima i stambenim objektima Izvor: Pixsell / Autor: Goran Rovan /F.A. BOBO