JESTE LI IH VIDJELI?

Traga se za 15 osoba nestalih prošlog tjedna

31.05.2013 u 17:35

  • +7

Nestali 31.05.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Foto: MUP RH

Bionic
Reading

Petnaest osoba, od kojih je osam maloljetno, nestalo je prošlog tjedna u Hrvatskoj. Od 23 nestale osobe u tjednu ranije, pronađeno je 15, pa se trenutačno traga za 31 osobom nestalom u svibnju

Donosimo vam nove informacije o nestalima, pogledajte o kome je riječ i svaku informaciju o njima dojavite u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

U Nacionalnu evidenciju nestalih osoba prvi je prošlog tjedna upisan Radovan Cecelja (63), koji je nestao još 8. svibnja, kada je otišao iz obiteljske kuće Radeljevo Selo 10. PU koprivničko-križevačka traga za njim na tom području. Radovan je visok 170 centimetara, srednje je građe, sijed i plavih očiju, a na sebi je tada imao crnu jaknu, bijelu majicu, plavu trenirku, smeđe cipele i zelenu šiltericu.

Petnaestogodišnja Sara Šimundić Bendić nestala je u Splitu prošlog petka, 24. svibnja. Udaljila se s adrese boravišta Marjanski put 23 u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe i ima tamnoplavu kosu. Bila je odjevena u crne tajice, majicu kratkih rukava s cvjetnim uzorkom, crnu jaknu i bijele tenisice.

Zagrepčanke Martina Dekanić (16) i Ana Šlehan (15) tog su se petka udaljile s adrese Nijemčanska 14 u Zagrebu te im se gubi svaki trag. Martina je visoka 175 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči te je bila odjevena u vestu i svijetle hlače, a Ana je visoka 172 centimetra, slabe je razvijenosti, ima smeđu kosu i plave oči.

U subotu, 25. svibnja, u Pušini je nestao 92-godišnji Ljuboja Milaković. On se udaljio s adrese prebivališta Pušina 105 te mu se gubi svaki trag. Visok je 170 centimetara, srednje je građe i sijed.

U dubrovački hotel 26. svibnja nije se vratio Philipp Ferdinand Hochhuth (23) pa je prijavljen njegov nestanak. Na sebi je imao plavu majicu i plave hlače te tamnoplave kožne cipele. Ovaj mladi turist inače je Nijemac s prebivalištem u Beču, a visok je 165 centimetara, srednje je građe te ima kestenjastu kosu i smeđe oči.

Te nedjelje, 26. svibnja, u Puli je ponovno nestala 46-godišnja Senada Blagajčević. Djevojačko prezime joj je Halilović, a otišla je iz obiteljske kuće s adrese Nazorova 64. Senada je visoka 175 centimetara, srednje je građe, ima crnu ravnu kosu i zelene oči. Na sebi je imala krem hlače, blijedozelenu košulju dugih rukava s bijelim prugicama i tamnoplave cipele.

Potom je 28. svibnja nestalo petoro mladih ljudi. Najstariji među njima je 24-godišnji Ferdinand Horvat, koji posljednji put viđen tog utorka oko 11 sati na adresi stanovanja Selska 34 u Zagrebu. On je visok 180 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu kosu i smeđe oči.

Željko Popović (19), Damir Ignac (18) i Petar Šerkez (16) nestali su s adrese boravišta Pahinsko 6 u Ivancu, a Dragana Slanček (15) s adrese Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Željko iz Požege visok je 175 centimetara, srednje je građe i kestenjaste kose. Damir je iz Čakovca, a Petar iz Bjelovara, no policija ne posjeduje njihove osobne opise. Dragana iz Leskovca s prebivalištem u Tovarniku, čija je fotografija snimljena 2009. godine, visoka je 153 centimetara, slabije je građe, ima riđu kosu, kestenjaste velike oči i tetovažu - slova na lijevoj nozi.

S iste adrese boravišta u Ivancu idućega dana otišao je i 14-godišnji Varaždinac Drago Ignac. On ima riđu kosu i plave oči.

U Lovranu se ponovno traga za Željkom Bušljetom, koja će za mjesec dana napuniti 17 godina. Ta je djevojka 29. svibnja otišla s adrese stanovanja Tuliševica 21 u crnoj PUMA trenirki, tamnoplavim trapericama, crnim NIKE tenisicama i ružičasto-bijelim NIKE ruksakom. Visoka je 160 centimetara, srednje je građe, ima crnu ravnu kosu, sive oči, ožiljak na desnom očnom kapku i dvije tetovaže: slovo I na zapešću desne ruke i srce na zglobu noge.

Četrnaestogodišnjoj Renati Marinelić trag se izgubio jučer, 30. svibnja, kada se udaljila s adrese stanovanja Rakovčeva 18 u Zagrebu. Ona je visoka 173 centimetara, mršava je te ima smeđu kosu i smeđe oči. Na sebi je imala kariranu plavo-crnu jaknu s kapuljačom, bijelu majicu, crne traperice i plave tenisice.