presica Tomaševića

'Tko ode pet mjeseci zaredom u reciklažna dvorišta, dobit će paket vrećica'

18.07.2023 u 11:44

Bionic
Reading

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, sa zamjenicima Danijelom Dolenec i Lukom Korlaetom, u utorak je predstavio nove podzemne spremnike za otpad

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, sa zamjenicima Danijelom Dolenec i Lukom Korlaetom, u utorak je predstavio nove podzemne spremnike za otpad i nove značajke aplikacije RazvrstajMojZG.

'Toplo preporučujem svima da instaliraju aplikaciju RazvrstajMojZg, jako je korisna. Pokazuje vam kad vam je odvoz. Aplikacija vam šalje i push notifikacije kako biste mogli taj dan iznijeti smeće', rekao je Tomašević. Dodaje i da nudi odgovore na pitanja što ide u koji spremnik.

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

'Želimo građane potaknuti da što više koriste reciklažna dvorišta. Ako građani odu pet mjeseci zaredom u reciklažna dvorišta, dobit će besplatni paket ZG vrećica', poručio je Tomašević, prenose 24sata.

Osvrnuo se Tomašević i na ostavku ravnateljice Kliničke bolnice Sveti Duh Ana-Marije Šimundić.

  • +19
Zagreb: Tomašević i suradnici predstavili nove podzemne spremnike za otpad Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

'Ne samo da mi je žao nego se pitam kakvu to poruku šalje za naše društvo, da netko takvog kalibra na kraju pod prijetnjama, pod pritiskom preko 20 anonimnih prijava na kraju mora dati ostavku da bi sačuvala svoje zdravlje, i ne samo svoje zdravlje nego i zbog odgovornosti prema bolnici', rekao je Tomašević.