problemi u redovima modrih

[FOTO/VIDEO] Tomašević održao sastanak s čelnim ljudima Dinama nakon previranja u Maksimirskoj. Barišić o Mamiću: Nemojte!

20.12.2022 u 18:17

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak je održao sastanak s čelnim ljudima Dinama. Na sastanku u Gradskoj upravi uz gradonačelnika bili su predsjednik Dinama Mirko Barišić, član Uprave Krešimir Antolić te članovi Skupštine kluba Franjo Gregurić i Mladen Vedriš

Uoči sastanka Tomašević je rekao da se želi direktno informirati o "događanjima koja su burni".

O mogućnosti da postavi prinudnu upravu, gradonačelnik je rekao da Grad može raditi samo ono što je u skladu sa zakonom, a vjeruje da je svima i na nacionalnoj razini u interesu da se sve raščisti u Dinamu s obzirom na pravomoćne presude vezane za izvlačenje novca.

"Mislim da su razgovori s predsjednikom Barišićem i Upravom Dinama dosad išli u dobrom smjeru, da su isto tako razgovori s Vladom išli u dobrom smjeru i s Hrvatskim nogometnim savezom", kazao je.

Očekuje, dodaje, da se tako i nastavi.

  • +7
Predstavnici Dinama došli su u Grad na sastanak Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

"S naše strane postoji dobra volja, a ono na čemu ćemo inzistirati, budući da govorimo o zemljištu koje je vrijedno pola milijarde kuna u pretežitom vlasništvu Grada Zagreba, odnosno u vlasništvu Grada s nekim plombama vezanim za povrat imovine, da sve bude zakonito i transparentno. I u tom smislu očekujem da se stvari raščiste sljedećih dana i mjeseci", istaknuo je Tomašević govoreći o rušenju postojećeg i gradnji novog stadiona u Maksimiru.

Nakon dvostanog sastanka nije bilo izjava za medije. Na novinarsko pitanje o Mamiću Barišić je samo kratko rekao da ne želi pričati.

Barišić i Antolić nakon sastanka Izvor: Cropix / Autor: Cropix