SAM FISHER NA KINO PLATNU

Tom Hardyju glavna uloga u Splinter Cell filmu

15.11.2012 u 09:39

Bionic
Reading

Nakon objave da Assassin's Creed film ide u produkciju, Ubisoft se baca na ekranizaciju još jedne slavne franšize – Splinter Cell

Prije nekoliko mjeseci mnoge je razveselila vijest da je u realizaciju krenuo Assassin's Creed film i to s genijalnim Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi. No, Ubisoft ide dalje, pa tako Variety javlja da je u fazi planiranja i Splinter Cell film u kojemu će ulogu Sama Fishera preuzeti Tom Hardy, glumac kojega mnogi danas znaju kao Banea iz The Dark Kinght Rises, a i trenutno ga možete vidjeti u našim kinima u filmu 'Lawless' u kojemu je odradio maestralan posao.

 

Podsjećamo, prva Splinter Cell igra na tržištu pojavila se 2002. godine, a sljedeća bi se trebala pojaviti sljedeće. Radi se o 'Blacklist' o kojemu smo pisali već u nekoliko navrata i to ne s previše pozitivnim predznakom s obzirom da se čini da je Ubisoft odlučio prilično simplificirati igru i učiniti je orijentiranijom na spektakl i akciju umjesto na prikradanje iz mraka što je sve dosad bio zaštitni znak franšize.

 

Na scenariju Splinter Cell filma već radi Eric Warren Singer, čovjek poznat po scenarijima za 'The International'.

 

Ovo je još jedan dokaz da Ubisoft ozbiljno radi na filmovima temeljenima na svojim franšizama, a glavni glumci zasad ulijevaju mnogo nade.